Dūmvadi, visā Latvijā

Drukāt

Akvedukts, AS, KAC Valmiera

Rubenes 44, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
caurules, cauruļvadi, dārza preces, degvielas uzpildes iekārtas, siltumsūkņi, siltumtehnika, apkure, dūmvadi , blīvējamie materiāli, siltumizolācija, kanalizācijas sistēmas, siltumsūknis, gāzes apkure, keramiskie dūmvadi

Akvedukts, AS, KAC Madona

Saules 61i, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apkures katli, apkures iekārtas, santehnika, ģeotekstils, baseinu aprīkojums, ūdenskritumu sūkņi, baseinu ķīmija, viss baseiniem, kanalizācijas caurules, cauruļvadi, dārza preces, degvielas uzpildes iekārtas, siltumsūkņi, siltumtehnika, apkure, dūmvadi, kamīni krāsnis, krāsnis, kamīni, metāla caurules, tērauda caurules, dzeramā

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
margu stieņi, nerūsējošā tērauda margas, garināšanas pakalpojumi, būvmateriālu tirdzniecība, metāla dūmvadi

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Specializācija:: ✓ Malkas apkures krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Pirts un saunas krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Kurināmā katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Granulu katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Dūmvadi - tirdzniecība, uzstādīšana

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
betona bloki, grodi, grodu vāki, grods, aku grodi, skurstenis, skursteņi, FIBO skurstenis, dūmvads, dūmvadi

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība. Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde. Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība. Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri. Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.
ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

Stamars kamīni-kamīnkrāsnis tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
✓ Kamīnkrāsnis bez pieslēguma ✓ Kamīnkrāsnis ar pieslēgumu ✓ Krāsnis ar plīts virsmu ✓ Čuguna krāsnis ✓ Dūmvadi Apraksts:

SIA "STAMARS" tirdzniecībā ir SKLADOVA TEHNIKA kamīnkrāsnis, no tradicionāliem klasiskiem modeļiem līdz mūsdienīgam izpildījumam, EVERGREEN nelielas čuguna krāsniņas, FERLUX kamīnu kurtuves un kamīnu apdare, kā arī dūmvadi.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

R. Zariņš, skursteņslauķis, Krāsnis un skursteņi, SIA

"Stādzeni" , Trapenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4348
Skursteņi, skursteņslaucītāji, skursteņslauķis, skursteņtīrītāji, dūmvadu tīrītāji, dūmvadu un ventilācijas kanālu tehniskā stāvokļa novērtēšana, akta sastādīšana, dūmeņu, ventilācijas kanālu tīrīšana, apkures ierīču tīrīšana, dūmvadu remonts, oderēšana, sanēšana, sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi. Alūksne, sertificēta

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
durvis Preiļos, metāla durvis Preiļos, skrūvpāļi, pontoni Preiļi, apkures katli, pirts katli, keramiskie dūmvadi , , metāla dūmvadi , koka karkasa mājas, guļbūves, dārza mēbeles, bērnu laukumi.

Solution Expert, SIA

Ķeguma 50-29, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

Piedāvājam sagatavot dokumentus mājas nodošanai ekspluatācijā - pagaidu energosertifikāts, izolācijas pretestības mērījumi un ventilācijas un dūmvadu atzinums. Energoefektivitāte, projektēšanas darbi.

BAU fonds, SIA

Tīnūžu 1a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu pārbaudes akts ✓ Elektroinstalācijas atzinums ✓ Topogrāfiskais izpildmērījums ✓ Ēkas energosertifikāts ✓ Kadastrālā uzmērīšanas lieta ✓ TU atzinumi Par mums:

Mē nodarbosimies ar jūsu projektu no sākuma līdz legalizācijai - nesaprotamu papīru gūzma un dažādas valsts iestādes ir mūsu darbs. Vasarnīcu, privātmāju nelegālās pārbūves legalizācija - negaidiet soda naudu paziņojumus, sāciet dokumentu kārtošanu jau šodien. Individuāla pieeja katram mūsu klientam.